Tag på tur i efteråret på en el ladcykel

Dreambikes efterårsturEfteråret er for mange en rigtig skøn tid. Selvom det betyder, at vi går mod mørkere tider og de lune sommerdage er forbi, kan der være mange gode grunde til at nyde denne årstid og alt, hvad den indebærer. Efterår betyder nye farver i naturen. Bladene skifter farve og falder lige så stille af træerne, mens vind og regn, som hører efteråret til, begynder at ruske i dem. Det er en tid, som byder på hygge under tæpper indendørs med en varm kop kakao og nybagte boller, men det er samtidig også en tid, som byder på masser af muligheder for frisk luft.

Det er med at nyde alt, hvad hver en årstid byder på og sætte pris på, at vi i Danmark har fire årstider, der hver især byder på hver deres goder og fornøjeligheder. I efteråret er det blot at klæde sig på efter vejret, om det kræver en regnjakke eller en tykkere trøje, så kan det være skønt at bevæge sig ud i den friske luft og få lidt farve og vind i kinderne. Det er en tid, hvor det hurtigere bliver mørkt, og det kan derfor være en god idé at udnytte sine weekender til at få gavn af det skønne efterårsvejr, og det som naturen byder på i denne årstid. Sæt pris på alle farverne og den friske luft i stedet for at blive deprimeret og mørket og kulden, som banker på.

Tag elladcyklen på tur i skoven

Der er ingen grænser for hvilke måder, som man kan vælge at bruge naturen på i efteråret, det kræver blot den rette påklædning. Man kan gå tur i skoven, omkring søer og på stranden. Man kan også vælge at investere i en elladcykel, og tage på tur ud i naturen med den. Med en elladcykel er der mulighed for at tage hele familien med på tur. Man kan pakke sine børn godt ind og placere dem på ladet under tæpper, så de kan sidde der og hygge sig med at skulle med ud i efterårsvejret. Man kan tage på tur i gennem naturen og se på efterårets mange smukke og brændte farver, eller man kan tage en tur i skoven og dufte efterårets fugt i skovbunden. Her kan børnene få lov at lege mellem træer og mos.

En oplagt og velkendt aktivitet, for mange børnefamilier i efteråret, kan være at samle kastanjer. På den måde kan man få brugt noget tid i naturen og tage af sted med et formål om at få samlet en masse kastanjer. Man kan hver især samle en lille mængde, som man kan transportere hjem på elladcyklen. Uanset, hvor stort et læs man får på ladet, er der heldigvis en hjælpende hånd at hente til at få cyklen og ladets indhold med hjem, da den er med en elmotor, og man derfor ikke behøver at trække hele læsset selv. Også kan man hygge sig med i fællesskab at lave kastanjedyr, når man er kommet hjem i varmen igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *