El ladcykel eller ladcykel – Hvilken skal jeg vælge?

Premium Ny El ladcykel Dream Bikes 1

Danmark er en af verdens absolut største cykelnationer. I Danmark angiver 48% af befolkningen at cykle til og fra arbejde, frem for at tage bussen eller bilen. Det er kun Holland som er en større cykelnation end Danmark og det ser man ofte på cykel trenden. Når en cykel trend har vundet indpas i Holland, er det blot et spørgsmål om tid før den kommer til Danmark.

Derfor er det også naturligt at tage et kig på ladcyklen, som efterhånden har været brugt i en del år. I mange år har den været reserveret til de store byer, nærmere bestemt København, hvor den har været kendt som en Christiania-bike. Men som verden skrider frem og teknologien er blevet bedre, har man også taget bestik af dette og gjort den klassiske ”Christiania-bike” mere tilgængelig og komfortable for normalbefolkningen. Så hvad skal man egentlig vælge – eller kigge på, når man skal ud og investere i en ladcykel eller el ladcykel?   

Først og fremmest skal du gøre op med dig selv, hvor mange af disse elementer du kan krydse af, når du skal ud og vælge den næste cykel

  • Er komfort vigtigt for mig?
  • Er det hurtigere at tage el ladcyklen fremfor f.eks. bilen?
  • Kan jeg spare penge på den lange bane?

Det første man skal gøre op med sig selv, når man skal ud og vælge en ny cykel er, hvor vigtig komforten er for dig. Nogle holder af, at få frisk luft i håret og blive ”trampet” i gang at cykelpedalerne, hvor andre simpelthen synes det er forfærdeligt. Man bliver måske helt rød i hovedet og kommer til at svede – og det er jo ikke formålet, vel?

Det næste man skal gøre op med sig selv er, om det er hurtigere at cykle fra A-B end f.eks. at tage bilen eller bussen. Måske er det endda ligeså hurtigt. Man holder måske rigtig meget i kø om morgenen eller ved fyraften og ser hvordan trafikken på cykelstien bare glider frem.

Slutteligt skal man selvfølgelig gøre op med sig selv, om det nu ikke godt kan være en god investering at købe en el ladcykel. Måske kan du skrotte bilen helt og derved spare en masse regninger. Måske kan du droppe det månedlige buskort og så er cyklen jo næsten betalt ind på 1 år – afhængig af dit valg af el ladcykel.

Premium Wood El Ladcykel Fra Dream Bikes

El ladcykler udenfor storbyerne

I takt med el ladcyklerne både blive bedre, får bedre batterier og blive mere tilgængelige, giver det også mening at anskaffe sig en el ladcykel hvis man ikke bor i en storby. Faktisk giver det lige så god mening at investere i en el ladcykel, hvis man bor i et lille lokalsamfund eller blot en mindre by end f.eks. Aalborg, København eller Århus. Hos Dream-Bikes oplever vi i høj grad, at alle gerne vil være med på el ladcykel bølgen og det byder vi selvfølgelig velkomne med åbne arme.

Hos Dream-Bikes levere vi el ladcykler til hele landet. Vi ved det er en stor økonomisk post og derfor tilbyder vi både finansiering af cyklen, men også en gratis fremvisning af cyklen, så du både kan se og prøve den før du køber den. Det er der ingen andre der gør. Har du derfor gået med et brændende ønske om at investere i en el ladcykel eller er du blot nysgerrig på om det kunne dække dit/jeres behov, så kan du altid tage kontakt til os eller booke en gratis fremvisning. Så tager vi vores el ladcykel med i bilen og kommer ud til din adresse, så du kan se, prøve og høre mere om den.

El ladcykel – hvilken cykel skal jeg vælge?

Der er som nævnt mange gode grunde til at investere i en el ladcykel – erstatte bilen, erstatte bil nr. 2, aflevere børn i institutionerne og meget andet – så næste spørgsmål er helt naturligt: Hvilken cykel skal jeg vælge at investere i? Hos Dream-Bikes har vi el ladcykler der passer til hele familien. Alle vores cykler er fremstillet med punkterhæmmende dæk og en kraftig motor med en lang rækkevidde på 40-50 km. afhængig af terræn og last.

  • Premium Wood El Ladcykel – Denne Premium el ladcykel model er for dig, som ikke vil stilles tilfreds med at have en el ladcykel som alle andre. De flotte træpaneler på denne el ladcykel vil helt sikkert afkaste flere misundelige blikke hvad enten det er i byen eller i skoven.
  • Original El Ladcykel – El ladcyklen er ideel til dig, som ønsker at transportere din familie rundt i byen eller skoven, uden at skulle tænke på træthed og parkeringspladser. Mange af vores kunder har erstattet bilen med denne ladcykel, som er ideel til at løse daglige opgaver såsom shopping, hvor det stor lad – med plads til op til fire børn i alderen 1-8 – kan fungere som opbevaring af indkøbsposer.
  • Premium Black El Ladcykel – Danmarks billigste ladcykel i dansk design kommer fra Dream-bikes.dk. Der er plads til 4 børn i alderen 1-8 år i vores ladcykel. Den er udstyret med godkendte Y-seler og bænke med kraftige hynder. El ladcyklen har masser af udstyr blandt andet hydrauliske skivebremser for og bag, regnslag, kaleche, skridsikker bundmåtte, kraftigt batteri, LED lys og meget mere.
  • Pro El Ladcykel – Denne store el ladcykel er perfekt til dig, som stiller lidt større krav til pladsen. El ladcykel er ligeledes ideel til erhverv såsom i dagpleje eller børnehaver. Cyklen er dog også perfekt til den store børnefamilie, hvor det store lad tillader op til 5 børn.
  • Deluxe Wood El Ladcykel – Denne DeLuxe Wood el ladcykel model er for dig, som vil have det bedste og ikke vil stilles tilfreds med at have en alm. el ladcykel som alle andre. De flotte træpaneler på denne el ladcykel vil helt sikkert afkaste flere misundelige blikke hvad enten det er i byen eller i skoven. DeLuxe Wood modellen kommer med de samme mange fordele som vores andre kvalitets elladcykler. Her får du dog ovenikøbet et unikt dansk design, som er særdeles populært blandt vores kunder.
    El ladcyklen er et perfekt transportmiddel til private og institutioner såsom dagplejere eller vuggestuer, som ønsker at transportere deres børn i en el ladcykel ud over det sædvanlige. Som en ekstra detalje matcher dækkene det naturlige look på ladet, hvilket blot forstærker det unikke indtryk som denne imponerende lad cykel uden tvivl efterlader.

Prøv en el ladcykel før køb

Hvis du ønsker at prøve en el ladcykel, har du mulighed for at blive klogere hos Dream-bikes, her kan du prøve en el ladcykel før, at du beslutter dig. Vi vil guide dig og give den bedste rådgivning, som forhåbentligt vil sikre dig en rigtig god oplevelse. Book en gratis fremvisning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *