Hvilken El Ladcykel Er Den Bedste fra Dream-Bikes?

Man siger normalvis at nordmændene er født med ski under fødderne, fordi de er så tosset med at stå på ski. Man kan sige det samme om danskerne, blot med pedaler i stedet for ski. Danmark er nemlig nummer 2 på listen over mest cykelglade nationer. Hele 90% af alle dansker ejer en cykel og vi sætter en ære i, at hoppe op på jernhesten og erobre lidt af cykelstien i vores færden. Danskerne cykler i gennemsnit 1.6 km om dagen – hvilket set ud fra tal fra andre dele af verden – er ret meget. Derfor giver det også rigtig god mening, at man gerne vil have den bedste cykel når man nu skal ud og erobre vejene. 

Ud over at danskerne er et virkelig stort cykel folkefærd, så er vi også begyndt at tage el cykler mere og mere til os – men vi er også begyndt at indse de muligheder en eldreven el ladcykel kan give os. Her hos Dream-Bikes har vi op til flere cases, hvor vores kunder faktisk har kunne skille sig af med deres bil og i stedet bruger deres el ladcykel til at transportere sig selv og børnene frem og tilbage. Vi elsker jo at få vind i håret – men vi hader at møde op, gennemblødt af sved. Derfor giver en el ladcykel rigtig meget mening. Men hvilken El Ladcykel er egentlig den bedste? Det kan være svært at svare på, men vi giver dig her vores bud på. 

Først og fremmest… 

Inden vi går i gang med vores liste, er der nogen ting der selvfølgelig skal adresseres. 
Først og fremmest, skal man gøre sig klar over: Hvilket budget skal min nye el ladcykel ligge i? 
Hos Dream-Bikes har vi nemlig cykler i alle prisklasser, fra vores budget-venlige standard Orignale El Ladcykel og så over til vores high end Deluxe Wood El Ladcykel . Dernæst skal du gøre dig klar over, i hvilket omfang du skal bruge din nye el ladcykel. Skal den bruges dagligt og måske endda være et supplement til bilen – eller måske endda helt erstatte den? Eller skal du blot bruge en el ladcykel til de hyggelige weekendudflugter? Afhængig af dit eget forbrug, skal du være opmærksom på batteriets udholdenhed. Nogen el ladcykler giver modstand hvis batteriet løber tørt. Det ved vi, at er frygteligt irriterende. Derfor finder du ikke denne funktion på nogen af vores el ladcykler. Alle el ladcykler, kan cykles som normalt hvis man skulle løbe tør for batteri. 

Slutteligt skal du selvfølgelig gøre dig klar over, om du kan få cyklen leveret til døren eller om du skal have traileren frem og ud at hente den selv. Vi er klar over, at alle ikke har muligheden for selv at hente sin nye el ladcykel. Derfor levere vi altid vores cykler direkte til din dør – uanset om du bor i Pandrup, hvor vi selv holder til, eller om du er placeret på Bornholm. Kort sagt, vi levere i hele landet. 

1.) Generelt omkring | DELUXE WOOD El ladcykel 

Deluxe Wood El Ladcykel fra Dream-Bikes er det absolut bedste valg, hvis du drømmer om at have et supplement til bilen inde i byen – eller hvis du helt drømmer om et liv uden bil. Her får du alt hvad du har brug for, når det kommer til at bevæbne dig med den bedste cykel. Det er nemt og elegant at suse igennem byen, med børnene i ladet og aflevere dem i vuggestue eller børnehave, inden du sætter kursen mod arbejdspladsen. Ud over den store frihed en el ladcykel giver dig med henblik på parkeringsmuligheder, er det også et grønt alternativ til bilen. Så ikke nok med parkering ikke længere er et problem – så gør du også dit for at kloden kan holde endnu længere. 

Du undgår altså den tunge trafik og de lange køer og får førsteret til parkeringspladser – da du må parkere alle steder du normalt må med en cykel. Slutteligt så får du selvfølgelig også motion samtidig, så du holder altså også formen oppe. Det er jo ren win/win.

Sikkerhed omkring | DELUXE WOOD El ladcykel 

Når du vælger at investere i en Deluxe Wood El Ladcykel fra Dream-Bikes, behøves du ikke tænke på sikkerheden, da den som altid er helt i top. Ladet på cyklen er ideelt til at bringe små børn frem og tilbage mellem hjem og institutioner. Ud over det er mere sikkert end på en traditionel 2 hjulet cykel, så er der ganske enkelt også meget mere komfort i det. Cyklen kan have 4 børn til at sidde, så der er også masse af plads.

Funktioner omkring | DELUXE WOOD El ladcykel 

Når du vælger en deluxe wood el ladcykel fra Dream-Bikes vælger du ikke blot markedets højeste kvalitetscykel. Nej, du vælger også en af markedets absolut bedste og kraftigste motorer. Det betyder ikke, at du komme til at flyve afsted med 100 km/t, men med sin kraftig 250 watt Center Bafang motor, kan du være sikker på, at det du får det nemt og bekvemt hvis du vælger at bestige Himmelbjerget på cyklen. Med sit 13 AH Lithium batteri med Samsung celler36 V. 13 AH LG lithiums batteri med Samsung Celler, behøves du heller ikke frygte at cyklen går tør for strøm sådan lige. Du får generelt en virkelig lækker el ladcykel, hvor du kan krydse mange ting af ved:

 • En kraftig Bafang motor på 250 watt med en kørelængde på op til 40-50 km afhængig af last og terræn
 • Anti tilt funktion 
 • 230V lader
 • Et kraftigt 36V. 13 AH Lithuim batteri fra samsung
 • Gå funktion

2) Generelt omkring | PRO El ladcykel 

Denne store el ladcykel er perfekt til dig, som stiller lidt større krav til pladsen. El ladcykel er ligeledes ideel til erhverv såsom i dagpleje eller børnehaver. Cyklen er dog også perfekt til den store børnefamilie, hvor det store lad tillader op til 5 børn. Ligesom med Deluxe Wood udgaven, giver denne cykel dig en stor mængde af frihed og du kan transportere dig fra a-b uden nogen synderlige udfordringer – heller ikke følelsen af at komme frem svedig pga. udfordringen i at cykle. 

Sikkerhed omkring | PRO El ladcykel 

Hvis du vælger Dream-Bikes PRO version, som din næste el ladcykel kan du være sikker på at få en cykel, med sikkerheden i absolut topklasse. Cyklen er montoreret med et 17.5 AH batteri, der sikre dig fuld power når du skal cykle. Mange dagplejere, børnehaver og vuggestuer nyder allerede godt af vores PRO model, som sikrer børnene frisk luft, spændende oplevelser samt motion til cyklisten. For til trods for det stærke batteri, er det en rigtig god måde at få dyrket motion. Man skal nemlig også træde selv.

Funktioner omkring | PRO El ladcykel 

Man har på PRO versionen heller ikke sparet for funktionerne, som ligesom på Deluxe udgaven også giver dig alle de ekstra ting og funktioner med, som man forventer af en el ladcykel i denne klasse og kvalitet. Du får selvfølgelig et 17.5 AH batteri, der sikre du dig strøm når du skal på udflugt. Samtidig får du – ligesom på alle andre cykler – hele udstyrs pakken som indebære: 

 • LED Lys for / bagved
 • Krafitg forstærket kalache med åbning i front
 • 26″ punkterhæmmende dæk
 • Gå funktion
 • Et forstærket aluminiums stel og meget mere

Her kan du læse mere om specifikationerne på cyklen. 

3) Generelt omkring | Premium Wood El ladcykel 

Denne Premium Wood er nok den mest kendte fra Dream-Bikes – da den ligesom de andre cykler bare fungere – og så er den også prisvenlig i budgettet. Premium Wood El Ladcykel fra Dream-bikes giver dig derfor en fleksibel cykel, med stor sikkerhed, og med alle de lækre ekstra funktioner og tilbehør, til en budget venlig pris. Samtidig får du en super lækker el ladcykel i dansk design, med træpaneler som unægtelig kun kan give et par misundelige blikke på vejen. 

Sikkerhed omkring | Premium Wood El ladcykel 

Som med alle vores andre cykler fra Dream-Bikes, går vi selvfølgelig ikke på kompromis med sikkerheden. Hverken på vores eksklusive el ladcykler eller på vores budgetvenlige el ladcykler. Det er vigtigt for os, at man ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller funktioner og derfor finder du heller ikke nogen synderlige besparelser på de felter på vores budget venlige cykler. Sikkerheden er som altid i top. 

Funktioner omkring | Premium Wood El ladcykel 

Når du vælger vores Premium Wood El Ladcykel, så vælger du også en super lækker, kvalitetsbevidst og funktionsrig el ladcykel, med flotte træpaneler i et smukt og elegant dansk design. Cyklen har som alle vores cykler 7 speed sunrace gear, gå funktion og LED for & bagved. Samtidig får du også en række andre funktioner med i købet, blandt andet: 

 • 230V Lader 
 • 36V. 13 AH Samdsung Lithium Batteri 
 • Fuld ladetid på små 5-6 timer 
 • Højdejustering af sæde og styr 
 • Regnslag til hele cyklen 

Hvis det har vækket din interesse, kan du her læse om alle specifikationerne på cyklen. 

4) Generelt omkring | ORIGINAL El ladcykel 

Her sidst på listen finder du så vores el standard el ladcykel fra Dream-Bikes. Cyklen hedder Original, fordi det var den oprindelige orignale el ladcykel fra Dream-Bikes. Her får du alt du har behov for i en el ladcykel og du får også en el ladcykel der gør det let som en leg at transportere dig frem og tilbage. Du får altså en lækker cykel i dansk design, til en prisvenlig pris og med alle de kendte funktioner og services du kender fra Dream-Bikes.
Vi har også tidligere skrevet en om en case, der helt droppede deres bil og skiftede til denne el ladcykel fra Dream-Bikes. 

Sikkerhed omkring | ORIGINAL El ladcykel

Dream-Bikes er ligemed el ladcykler i høj kvalitet og med sikkerheden i orden. Selvom dette er vores originale cykel, har vi selvfølgelig ikke sparet på nogen af delene her. Alle vores cykler leveres nemlig med den samme høje sikkerhed og vi gør altid meget ud af dette område. Ud over et galvaniseret stål stel, punkterhæmmende dæk, reflekser for- og bagved, anti tilt funktion og orgonisme håndtag på styret, så får du altså også en lækker cykel du kan bruge de næste mange år ud i fremtiden og som gør det let, elegant og sikkert, at transportere dig selv og dine børn eller børnebørn frem og tilbage. 

Funktioner omkring | ORIGINAL El ladcykel

Uanset om du vælger en budget cykel som vores Originale El Ladcykel eller om du vælger en high end som vores Deluxe Wood udgave, så er du altid sikret ikke at gå ned på udstyr eller funktioner. Du får nemlig næsten alt det du kender fra vores andre modeller. Du får blandt andet: 

 • Kraftig 250 watt motor monteret i baghjulet
 • 7 Speed Shimano Tourney Gear med skiftegreb
 • Gå funktion
 • Dansk design
 • Gasdæmper stabilisator som sikrer stabilitet under kørsel
 • 2 års reklamationsret

Kunne du tænke dig at læse mere om cyklen, så kan finder du her alle specifikationer på cyklen 

Prøv en el ladcykel gratis før køb

Hos Dream-Bikes tilbyder vi alle, at de kan få lov at prøve en el ladcykel inden køb. På den måde er du nemlig sikret på, at du får den el ladcykel der passer dig og dit behov bedst. Du behøves heller ikke tage stilling efter afprøvelse – selvom langt de fleste af vores kunder slet ikke er i tvivl efter de har prøvet den. Vi ved godt det sommetider kræver betækningstid og derfor oplever du heller ikke revolver salg fra vores side ved prøvning af cyklen. Vi tror på det skal være let, bekvemmeligt og en god oplevelse. Her kan du bestille en gratis fremvisning af en af vores el ladcykler.

Levering af alle el ladcykler

Hos Dream-Bikes ved vi hvor godt, at det kan være en besværlig process at købe ny el ladcykel. Ikke nok med, at man gerne vil prøve den inden køb, så skal den jo også hjem. Derfor tilbyder vi levering af alle vores cykler efter køb for et symbolsk beløb på 500 kr. Du får derfor leveret din nye el ladcykel direkte til døren – uden du behøves at pakke bilen og traileren og køre hele vejen til nordjylland. Vi kommer nemlig direkte til dig. Her kan du læse mere om vores levering og handelsbetingelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *