TILBEHØR TIL EL LADCYKEL, KABINESCOOTER OG ELCYKEL

Hos Dream-bikes sigter vi altid mod at have relevant cykeltilbehør på lager. Vi har derfor et præcist udvalg af eksempelvis cykelslanger, barnestole til cykler, låse og cykelhjelme til alle aldre. Du er derfor altid dækket ind, såfremt du ønsker ekstra tilbehør med til din el ladcykel, elcykel eller skulle have et punkteret dæk.

Du finder både tilbehør til vores el ladcykel og elcykel.

Se vores udvalg her.


Batteri til el ladcykel

Til trods for at vores el ladcykler altid bliver udstyret med et topkvalitets batteri, så kan selv vores batterier med tiden miste spændingen ved hyppigt brug. Dette er normalt for batterier, som bliver udsat for belastning og varierende vejrforhold. Her tyer mange dog til billige erstatninger - noget vi på det kraftigste tager afstand fra. Dette skyldes at billige el ladcykels batterier kan være ustabile og hurtigt miste spændingen i batteriet. Dette vil i sidste ende hurtigere efterlade dig i samme situation som før - at du igen skal ud og købe nyt el ladcykels batteri. Hos Dream-bikes er du sikret el ladcykels batterier i høj kvalitet, som er slidstærke og stabile.

Cykelhjelm til elcykler

Hos Dream-bikes anbefaler vi alle at købe en cykelhjelm når man cykler på en el ladcykel/elcykel. Dette skyldes at man hurtigere og nemmere opnår en højere hastighed, hvilket potentielt kan lede til uheld. Dette betyder at vi har et naturligt stort fokus på sikkerhed, hvorfor du altid kan købe en sikkerhedsgodkendt cykelhjelm hos os.

Alsidigt tilbehørsudvalg

Ønsker du en cykelkurv, barnestol, regnslag, cykellås eller lignende, så har vi med stor sandsynlighed hvad du har brug for. Vi opdaterer løbende vores tilbehørsudvalg til at imødekomme vores kunders behov.