CYKELHJELME

En cykelhjelm er din sikkerhed for øget beskyttelse mod hovedskader, når du cykler, hvilket også er grunden til at Rådet for Sikker Trafik anbefaler alle cyklister at cykle med en. Dette gør vi naturligvis også hos Dream-bikes. Derfor har vi altid et stort og flot udvalg af sikkerhedsgodkendte cykelhjelme på vores hjemmeside. Du er derfor altid sikret en billig cykelhjelm, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Dermed er du sikret imod ubehagelige skader såfremt uheldet er ude.

Vores udvalg dækker over både cykelhjelme til børn og cykelhjelme til voksne. Der er derfor ingen undskyldning for ikke at have sikkerheden i orden, hvis i køber en el ladcykel eller elcykel hos os.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvorfor bruge en cykelhjelm?

Vidste du, at man med cykelhjelm halverer chancen for hovedskader såfremt du vælter eller bliver påkørt på cykel? Det er dog en forudsætning at cykelhjelmen er placeret korrekt på hovedet, hvilket er en faldgrube som mange falder i. Husk derfor altid at placere cykelhjelmen korrekt på hovedet, således at også panden er dækket. Dermed har man sikret tinding såvel som nakke, hvilket giver den bedste forudsætning for at undgå ulykker - forudsat man selvfølgelig altid har spænde sin hjelmen ved kørsel.

Cykelhjelmen trender

Heldigvis cykler flere og flere cyklister med cykelhjelm. En statistik fra Rådet for Sikker Trafik viser, at procentdelen af cyklister der bruger cykelhjelm ved skoler såvel som bytrafikken aldrig har været højere. Du skal derfor ikke være nervøs for, at du er den eneste der bruger cykelhjelm.

Hvorfor bruge cykelhjelm
Cykelhjelmen trender. Kilde: Rådet for Sikker Trafik