CYKELUDLEJNING HUNE BLOKHUS

CYKELUDLEJNING HUNE BLOKHUS

Cykeludlejning Hune Blokhus. Lej en cykel og kom ud og oplev den skønne natur omkring Blokhus. Der er masser af skov, strand og fede mountainbikeruter. Du finder os på Vesterhavsej 61 i Hune – Vi har altid lækre udlejningscykler på lager.

Uanset om du mangler en cykel til de korte, lange eller udfordrende ture, så har vi en udlejningscykel, der passer til netop dine behov.

Området omkring Hune og Blokhus er helt fantastisk til en cykeltur. Der er masser af naturoplevelser og turistattraktioner. Alt ligger indenfor en overskuelig radius og du er garanteret en god oplevelse, hvis du cykler ud i det blå.

Der er også gode mountainbikeruter i området. Du kan se et kort over Getaway Blokhus’ mountainbikerute her.

Kom forbi og lej en cykel, du vil ikke fortryde det. Hvis du ønsker, at høre mere om vores cykeludlejning Hune-Blokhus, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 71995052 eller på mail: info@dream-bikes.dk

Hvis du har din egen cykel med på ferie, så husk, at vi også har cykelværksted. Vi har faguddannet personale, som vil være behjælpelig med ethvert problem, du måtte have med din cykel. Læs mere om vores værksted her.

Cykeludlejning Hune Blokhus, Cykeludlejning Jammerbugt, Cykeludlejning Nordjylland, Cykeludlejning Hune, Cykeludlejning Blokhus