EL LADCYKEL

Hos Dream-bikes er du sikret en el ladcykel i høj kvalitet til markedets skarpeste priser. En el ladcykel er ideel i mange henseender, hvor ladet f.eks. giver mulighed for at transportere op til 4 børn i alderen 1-8 år, når de daglige gøremål skal klares. Normalvis kræver fremdrift af en ladcykel en del benmuskler, hvilket en el ladcykel nemt kan aflaste. Du mister derfor ikke overskud, selv på lange ture, når du med god miljømæssig samvittighed transporterer dig og din familie rundt.
Mange kunder har allerede købt vores el ladcykler som erstatning til en bil, hvor deres daglige gøremål eller weekendudflugter er blevet erstattet af en dejlig cykeltur i det fri – endda til en brøkdel af prisen af en ny bil. Husk at du altid kan prøve vores el ladcykler før køb! Du kan bestille en gratis fremvisning her.
Du kan også se vores kabinescooters eller elcykler.


Dansk mærke – Dansk kvalitet

Dream-Bikes er et dansk el ladcykel og kabinescooter brand. Vi har base i hjertet af Jammerbugt, Nordjylland i Pandrup. Det er her vi både har vores kontor, fabrik og så er det også her, at alle vores el ladcykler bliver samlet og udviklet på. Når du handler el ladcykler med os, så er du derfor både sikret en el ladcykel i dansk design, dansk kvalitet og som er samlet i Danmark på vores eget værksted i Pandrup. Hos Dream-Bikes er vi en familie virksomhed i den forstand, at når du køber en el ladcykel fra os, så bliver du en del af Dream-Bike familien. Som Dream-Bike familie får du muligheden for store rabatter, arrangementer og andet. Vores rødder strækker sig langt tilbage og før vi arbejdede med el ladcykler og elcykler, havde vi en cykelforretning i Hune, hvor vi hjalp folk fra nær og fjern med cykler i topkvalitet. Derfor er cykler en del af vores hjerteblod og det er også derfor vi går så meget op i kvaliteten.


Udstyrs pakke til din el ladcykel

Når du bestiller en el ladcykel fra os, levere vi den til din adresse 100% samlet og køreklar. Ud over du får den leveret lige til døren, følger der selvfølgelig også alt det udstyr med som man har brug for, til sin nye el ladcykel. I vores udstyrs pakke finder du et bredt sortiment og du finder bla. Kraftig forstærket kaleche, bundmåtte, ergonomiske håndtag på styret, bænke i ladet inkl. kraftige hynder, kraftigt blødt sæde til cyklen og selvfølgelig også gå funktion. På den måde er du også sikret at kan komme let og elegant frem og tilbage, hvis du skulle være uheldig og komme afsted uden strøm på cyklen.


El ladcykel med sikkerheden i top

Hos Dream-Bikes synes vi selvfølgelig at udstyret skal være i orden – og det samme skal sikkerheden være. Derfor tænker vi altid sikkerhed ind i vores cykler, både når vi designer nye cykler eller samler eksisterende cykler. Derfor kan du blandt andet se frem til en sikkerhedspakke der inkluderer følgende:

• Forstærket stel
• Forstærket eger
• Skridsikre bundmåtter
• Punktér hæmmende dæk
• Tektro Bremser
• Kraftig 250 Watt Bafang center motor
• Kraftigt 36 V. 17.5 AH batteri fra Samsung