Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

SE UDVALGET HER

El Ladcykel

Hos Dream-bikes er du sikret en el ladcykel i høj kvalitet til markedets skarpeste priser. En el ladcykel er ideel i mange henseender, hvor ladet f.eks. giver mulighed for at transportere op til 4 børn i alderen 1-8 år, når de daglige gøremål skal klares. Her kan du med god miljømæssig samvittighed transporterer dig og din familie rundt.

Flotte designs, stærk motor

Foråret er på vej. Se vores el ladcykler her

En sikker oplevelse

Prøv vores el ladcykler før køb

Som noget helt unikt kommer vi rigtig gerne hjem til dig på din hjemmeadresse til en gratis
fremvisning*. Så er du sikker på at finde et produkt, der passer dig.

*Fremvisningen er gratis ved køb af en el-ladcykel. Såfremt du ikke ønsker at købe en af vores produkter, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

En sikker oplevelse

Hvad står Dreambikes for?

Erfaring

Vi har efterhånden leveret flere tusinde el ladcykler til vores tilfredse kunder. Denne erfaring bruger vi hver dag til at levere de bedste produkter

Sikkerhed

Hos os kan du helt gratis og uforpligtende prøve vores produkter før køb. Så er du sikker på et produkt som passer til dig.

Service

Vi er nordjyder med benene solidt plantet på jorden. Du kan derfor forvente den samme gode og ærlige service - hver gang.

Pris

Vores mange års erfaring har givet os nogle af Danmarks mest fordelagtige samarbejder. Det betyder ultimativt billigere priser til dig.

Hvorfor vælge El ladcykler fra Dreambikes?

Vi ved godt der er rigtig mange el ladcykler på den danske marked i forskellige størrelser, mærker og prisklasser. Vi har derfor forsøgt at opstille tre ting som gør, at vi selv synes vi er et godt valg, hvis du overvejer at købe en el ladcykel.

Stærke rustfrie materialer

Alle vores materialer er af ypperste kvalitet. Dette giver længere levetid og mindre rust på din el ladcykel.

Stærk motor og batteri

Alle vores modeller kommer med 13AH batteri og en stærk motor. Det betyder du er garanteret længere ture og længere levetid på batteri og motor, som oftest kan være dyre at udskifte.

Alt i tilbehør medfølger

Når du køber en el ladcykle hos os, så skal du ikke forvente fordyrende ekstraudgifter. Her medfølger alt tilbehør når du køber en el ladcykel hos os.

Bliv klogere på vores produkter

Forskellen på vores el ladcykler

Premium Wood 100

PREMIUM MODELLER

- Plads til 2-3 børn
- 40-50 km på opladning
- Tilt funktion
- Kraftig 250W motor (baghjul)
- 36V 13AH Samsung batteri
- 7 Speed Sunrace gear
- 200 kg samlet lasteevne
- Punkterhæmmende dæk

Elladcykel til side Dreambikes 2

DELUXE MODELLER

- Plads til 2-3 børn
- 40-50 km på opladning
- Tilt funktion
- Kraftig 250W centermotor
- 36V 13AH Samsung batteri
- 7 Speed Sunrace Gear
- 200 kg samlet lasteevne
- Punkterhæmmende dæk
- Batteri skjult under lad
- Eksklusivt design

Pro Wood el ladcykel

PRO MODEL

- Plads til 3-5 børn
- 40-50 km på opladning
- Tilt funktion
- Kraftig 250W motor (baghjul)
- 36V 17,5AH Samsung batteri
- 7 Speed Sunrace Gear
- 200 kg samlet lasteevne
- Punkterhæmmende dæk
- Ekstra stort lad
- Gasdæmper stabilisator (ekstra stabilitet under kørsel)
- Forstærket aluminium stel
- Punkterhæmmende dæk

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

HER BLIVER CYKLERNE TIL

Kom med et smut i maskinrummet. Alle vores el ladcykler bliver samlet og monteret her i Danmark af vores kvalitetsbevidste mekanikere. Du er derfor sikker på at modtage et produkt, som vi selv har kvalitetssikret gennem vores montering.

VI GENNEMGÅR ALLE DELE

Vores mekanikere har mange års erfaring. Det betyder, at de har 100% styr på at få samlet din el ladcykel med alle de bedste komponenter, som vi kan få fingrene i. 

SPECIALEDESIGNEDE EL LADCYKLER

Udover “blot” at montere, repararere og samle almindelige el ladcykler, så kan vi også opfylde alle de specialbehov du måtte have. Vi har bl.a. specialdesignede mange af vores el ladcykler til forskellige handicap

Vil du vide mere om el ladcykler?

Læs mere om Dreambikes og el ladcykler

Som navnet antyder, er en el ladcykel en el cykel med et lad. En ladcykel er tungere end en normal cykel og kan nogle gange være besværlig og tung at manøvrere med. Til forskel fra traditionelle ladcykler har Dream-Bikes’ el ladcykler en eldreven motor, der hjælper med at skabe god og hurtig fremdrift, uden du skal bruge alle dine benmuskler. Det er gøre vores el ladcykler både lette at cykle på og nemme at manøvrere med.

Cyklens lad kan bruges til at transportere alt lige fra flyttekasser og indkøbsvare til kæledyr og dine børn. Derfor kan en el ladcykel bliver en utrolig vigtig tilføjelse til din hverdag og for mange kan en el ladcykel bruges som det primære transportmiddel. Den skal ikke fyldes med benzin og du skal ikke bøvle med at finde eller betale for parkeringspladser. Derfor er den også et glimrende alternativ til en bil, da prisen på en el ladcykel også er betydeligt mindre end prisen på en ny bil.

Med en el ladcykel fra Dream-Bikes får du en cykel af absolut højeste kvalitet. Det er vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores cykler lever op til netop dine behov. Derfor er alle vores el ladcykler designet udfra dansk kvalitet og design når det er bedst.

Når man laver og forhandler cykler, og i særdeleshed elcykler, så har man også et stort ansvar for, at cyklernes sikkerhed er helt i top. Det er et ansvar, som vi tager utrolig seriøst. Vi indtænker sikkerhed i både cyklernes design og produktions- og samlingsprocessen. Når du køber en el ladcykel fra Dream-Bikes, kan du derfor forvente:

 • Et stærkt og holdbart stel
 • Forstærket eger
 • Skridsikre bundmåtter
 • Punkterhæmmende dæk
 • Solide og pålidelige Tektro bremser
 • En kraftig 250 Watt Bafang center motor
 • Et kraftigt Samsung 36 V. 17.5 AH batteri

En el ladcykel kan bruges til mangt og meget, hvorfor der også kan være rigtig mange årsager til, at du vælger at købe én.

Med én af vores el ladcykler kan du nemt og bekvemt transportere dig selv rundt i både by og land. Da det er en el cykel, kræver det betydeligt færre anstrengelser at cykle, da elmotoren gør en del af arbejdet for dig. Mange vælger derfor at købe en el ladcykel, fordi det gør cykeltransporten hurtigere og mere bekvem.

Vores el ladcykler er, som navnet antyder, også udstyret med et lad, der kan bruges til transport af forskellig slags. Har du børn, vil en af vores ladcykler være helt idéelle. Ladet på vores el ladcykler kan rumme op til fire børn i alderen 1 til 8 år. Dermed kan du nemt hente alle dine børn – og ovenikøbet deres venner – efter dagpleje, børnehave og skole. Ladet på cyklerne kan også sagtens bruges til transport af f.eks. dagligvare, familiens hund, indkøb osv. Grundet el ladcyklens brede anvendelighed, er der også mange, som vælger at bruge cyklen som et supplement til den daglige transport eller som en erstatning for familiebilen.

Foruden en mere fleksibel transportmulighed får du i en el ladcykel et transportmiddel, der er miljøvenligt og god for din sundhed. Selvom elmotoren hjælper med cyklens fremdrift, så skal du stadig træde i pedalerne. Med en el ladcykel som en del af din hverdag får du også gang i kroppen og masser af frisk luft, imens du kommer rundt til dagens forskellige gøremål.

Vi er eksperter i alt, der handler om el-ladcykler, og vi ved, at kan være en større investering at købe en el-ladcykel. Derfor ønsker vi også, at du er helt og aldeles sikker på, at det er den rigtige cykel, du ender med at vælge.

For at kunne være sikker og tryg i dit valg, kræver det i de fleste tilfælde, at du prøver cyklen først. Derfor tilbyder vi en gratis* fremvisning af vores el-ladcykler på din hjemmeadresse, så du kan føle dig sikker i dit valg.

Vi kører hjem til dig og medbringer vores udvalg ad el-ladcykler, så du både kan se og prøve dem i dine vante omgivelser. Selvom vi hører til i Pandrup i Nordjylland, så dækker vi hele Danmark. Du kan derfor trygt bestille en fremvisning, uanset hvor du bor. Du booker en fremvisning her på vores hjemmeside.

*Fremvisningen er gratis ved køb af en el-ladcykel. Såfremt du ikke ønsker at købe en af vores produkter, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Når du køber en el ladcykel hos Dream-Bikes skal der ikke mangle noget. Det er vigtigt for os, at du kan tage din cykel i brug så hurtigt som muligt. Derfor bliver din nye cykel også leveret hjem til dig fuldt samlet og klar til brug. Ikke nok med det, så medfølger der også alt det udstyr, du kunne tænkes at få brug for.

Hvilket udstyr får du så med i købet? Du får blandt andet:

 • Ergonomiske håndtag på cykelstyret, som gør cyklen behagelig at holde ved og lettere at styre
 • Et blødt og behageligt sæde til cyklen, så du sidder godt imens du cykler
 • En forstærket kaleche der er holdbar og modstandsdygtig
 • Bænke på cyklens lad med kraftige og behagelige hynder
 • En bundmåtte til ladet
 • En indbygget gå-funktion, så du har mulighed for at trække cyklen. Dette er især brugbart, hvis du skulle være så uheldig at komme afsted uden strøm på cyklen

Med denne udstyrspakke er du klar til at sætte dig op på cykel og køre afsted, så snart den ankommer til dit dørtrin. Den er nemlig fuldt funktionsdygtig og der er ikke noget ekstraudstyr, som du skal ud og investere i, før cyklen er klar til brug.

Bestil en gratis fremvisning

Bestil en gratis fremvisning

Udfyld formularen til højre. Det er helt gratis og uforpligtende*. Her kommer vi hjem til dig med en test kabinescooter, så du kan prøve vores produkter i dine hjemlige og vante omgivelser. Har du spørgsmål eller andet som relaterer sig til en fremvisning, så kontakt os da gerne.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Udfyld dine informationer her

*Fremvisningen er gratis ved køb af en el-ladcykel. Såfremt du ikke ønsker at købe en el ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.
**Fremvisning af kabinescooter er gratis.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og gode tilbud

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Bestil en gratis fremvisning*

Udfyld blot dine informationer herunder. For at booke en fremvisning indtast gerne telefonnummer og e-mail i formularen herunder.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Vi glæder os til at se dig.