EL LADCYKEL

Hos Dream-bikes er du sikret en el ladcykel i høj kvalitet til markedets skarpeste priser. En el ladcykel er ideel i mange henseender, hvor ladet f.eks. giver mulighed for at transportere op til 4 børn i alderen 1-8 år, når de daglige gøremål skal klares. Normalvis kræver fremdrift af en ladcykel en del benmuskler, hvilket en el ladcykel nemt kan aflaste. Du mister derfor ikke overskud, selv på lange ture, når du med god miljømæssig samvittighed transporterer dig og din familie rundt.

Mange kunder har allerede købt vores el ladcykler som erstatning til en bil, hvor deres daglige gøremål eller weekendudflugter er blevet erstattet af en dejlig cykeltur i det fri – endda til en brøkdel af prisen af en ny bil. Husk at du altid kan prøve vores el ladcykler før køb! Du kan bestille en gratis fremvisning her.

Du kan også se vores kabinescooters eller elcykler.

2-4 ugers leveringstid
2-4 ugers leveringstid
2-4 ugers leveringstid
2-4 ugers leveringstid

El ladcykel FAQ

Hvad er en el ladcykel?

Mange kender nok den traditionelle ladcykel, som i mange år er blevet særligt anvendt i større byer til transport af familie eller dagligvarer. En el ladcykel er ganske enkelt en almindelig ladcykel med el, hvor der på ladcyklen er monteret et batteri, som fungerer som motor, når du cykler. Her supplerer motoren din trædning i pedalerne, hvorfor du ikke kan se dig helt fri for bevægelse. El ladcyklen er derfor perfekt til dig der vil kombiner komfort med motion.

Brug af el ladcykel udenfor storbyerne?

En el ladcykel har i mange år været begrænset til storbyer, da det er krævende at træde en traditionel ladcykel over længere distancer - noget som en ladcykel med el kan løse. Efter brug oplader man sin el ladcykel med en adapter, som man sætter i en ganske almindelig stikkontakt. Der er derfor ikke behov for store installationer eller lignende. Displayet på cyklen kan vise dig når din el ladcykel er fuldt opladet, samt batteriniveauet undervejs på cykelturen.

Hvad sker der hvis batteriet løber tør?

Løber dit batteri tør for strøm under turen, kan du roligt cykle videre. El ladcyklen fungerer nemlig som en almindelig cykel når batteriet er slået fra eller er løbet tør for strøm. Du er derfor altid sikret dig en kvalitets el ladcykel – med såvel som uden el.

Kvalitets el ladcykler fra Dream-bikes!

Sikkerhed er et yderst vigtigt parameter i vores el ladcykler. Derfor er alle vores ladcykler med el udstyret med godkendte Y-seler og bænke med kraftige hynder. Dette gør, at børnene sidder sikkert og godt i ladcyklen. Herudover har vores el ladcykler masser af udstyr såsom bl.a. regnslag og kaleche, skridsikker bundmåtte, kraftig LED lys samt meget mere.

Hjælp til køb af ladcykel med el?

Hos Dream-bikes får du altid en god rådgivning til køb af netop den ladcykel som passer bedst til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 71995052 – vi guider og hjælper dig gerne med alle de spørgsmål, du må have.

Gratis fremvisning af el ladcykler hjemme hos dig.

Kom og prøv en ladcykel med el hos os. Dette er den bedste måde til at finde ud af, om en el ladcykel er noget for dig. Du får vejledning og bliver guidet, så du får en god oplevelse, når du prøver el ladcyklen. Bor du ikke i nærheden, kan du gratis og helt uforpligtende få en fremvisning hjemme hos dig selv. Bestil fremvisning på dream-bikes.dk

Vil du se vores udvalg af almindelige el cykler?

Hos Dream-bikes er vi også forhandlere af traditionelle stilrene elcykler, som er nøje udvalgt til at kunne tilfredsstille vores kunders høje krav. Ønsker du derfor elcykel som er mindre end en el ladcykel, så kan du se vores udvalg af el ladcykler på dream-bikes.