Mangler du stadig svar på nogle af dine spørgsmål efter at have læst vores FAQ, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til, at hjælpe dig med det rigtige el ladcykel eller kabinescooter køb. 

 

Læs vores FAQ – Den giver svar på det meste!

Hvad er en el ladcykel

Mange kender nok den traditionelle ladcykel, som i mange år er blevet særligt anvendt i større byer til transport af familie eller dagligvarer. En el ladcykel er ganske enkelt en almindelig ladcykel med el, hvor der på ladcyklen er monteret et batteri, som fungerer som motor, når du cykler. Her supplerer motoren din trædning i pedalerne, hvorfor du ikke kan se dig helt fri for bevægelse. El ladcyklen er derfor perfekt til dig der vil kombinerer komfort med motion.

Brug af el ladcykel udenfor storbyerne?

En el ladcykel har i mange år været begrænset til storbyer, da det er krævende at træde en traditionel ladcykel over længere distancer – noget som en ladcykel med el kan løse. Efter brug oplader man sin el ladcykel med en adapter, som man sætter i en ganske almindelig stikkontakt. Der er derfor ikke behov for store installationer eller lignende. Displayet på cyklen kan vise dig når din el ladcykel er fuldt opladet, samt batteriniveauet undervejs på cykelturen.

Hvad sker der hvis batteriet løber tør?

Løber dit batteri tør for strøm under turen, kan du roligt cykle videre. El ladcyklen fungerer nemlig som en almindelig cykel når batteriet er slået fra eller er løbet tør for strøm. Du er derfor altid sikret dig en kvalitets el ladcykel – med såvel som uden el.

Kvalitets el ladcykler fra Dream-bikes!

Sikkerhed er et yderst vigtigt parameter i vores el ladcykler. Derfor er alle vores ladcykler med el udstyret med godkendte Y-seler og bænke med kraftige hynder. Dette gør, at børnene sidder sikkert og godt i ladcyklen. Herudover har vores el ladcykler masser af udstyr såsom bl.a. regnslag og kaleche, skridsikker bundmåtte, kraftig LED lys samt meget mere.

Hjælp til køb af ladcykel med el?

Hos Dream-bikes får du altid en god rådgivning til køb af netop den ladcykel som passer bedst til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 71 99 50 52 – vi guider og hjælper dig gerne med alle de spørgsmål, du må have.

Gratis fremvisning af el ladcykler hjemme hos dig!

Kom og prøv en ladcykel med el hos os. Dette er den bedste måde til at finde ud af, om en el ladcykel er noget for dig. Du får vejledning og bliver guidet, så du får en god oplevelse, når du prøver el ladcyklen. Bor du ikke i nærheden, kan du gratis og helt uforpligtende få en fremvisning hjemme hos dig selv. Bestil fremvisning på dream-bikes.dk

Vil du se vores udvalg af almindelige el cykler?

Hos Dream-bikes er vi også forhandlere af traditionelle stilrene elcykler, som er nøje udvalgt til at kunne tilfredsstille vores kunders høje krav. Ønsker du derfor elcykel som er mindre end en el ladcykel, så kan du se vores udvalg af el ladcykler på dream-bikes

Gav faq'en ikke svar nok? Kontakt os!
    *   Skal udfyldes før beskeden kan sendes.