Køb din ladcykel med finansiering

I samarbejde med SparXpres tilbyder Dream-bikes.dk finansering af din cykel eller kabinescooter. SparXpres er en del af Spar Nord bank og har leveret forbrugsfinansiering siden 1992. Du er derfor i trygge og sikre hænder.

Lånene går fra 10.000 kr og op til 50.000 kr med mulighed for afbetaling over 12 til 60 måneder. Den lave månedlige ydelser sikrer dig et større økonomisk råderum samt muligheden for at realisere drømmen, om at skabe oplevelser for dig selv og familien med vores el ladcykler. 

Hvis du selv har et beløb du ønsker at benytte til udbetaling, således at det samlede lånebeløb bliver mindre, bedes du kontakte os på info@dream-bikes.dk for nærmere aftale omkring dit køb og lån hertil.

Bemærk: Det er desværre ikke muligt at søge om forbrugerlån, hvis man er registreret i RKI!

Sådan fungere finansiering

Du kan under hver enkelt produkt vælge antal måneder du vil afbetale, hvorefter SparXpres automatisk udregner din månedlige ydelse. Det er ganske simpelt, og fungerer intuitivt ved at “trække” i knappen, således at antal måneder der passer til dit behov. 

Herefter får du hurtigt et overblik, over det samlede beløb der skal tilbagebetales, så du nemt kan se, hvad finansieringen samlet set vil koste dig. 

Herefter tilføjer du produktet til din kurv og går til kassen. Her vil du under betalingsmuligheder – efter at have udfyldt dine faktureringsoplysninger – få muligheden for, at vælge at betale med finansiering. Såfremt forbrugerlån vælges som betalingsmiddel, kan du klikke på knappen ‘Ansøg om finansiering nu’. Du vil herefter blive bedt om at udfylde en række informationer om dig selv samt din finansielle situation. Disse parametre vil blive taget i betragtning ift. hvorvidt du er kvalificeret til at et lån hos SparXpres. Slutteligt skal du validere dig via NemID, hvorefter du har mulighed for at sende ansøgning om forbrugslån. Såfremt din ansøgning godkendes, vil vi efterfølgende sende din ordre så hurtigt som muligt.

finansiering af el ladcykel med dream-bikes.dk
finansiering af el ladcykel med dream-bikes.dk

Bemærk: Denne procedure foregår udenom Dream-bikes, hvorfor Dream-bikes ikke kan stå til ansvar for det samlede udfald af din ansøgning.
Du kan læse Dream-bikes øvrige handelsbetingelser her.

Der er fortrydelsesret i henhold til MFL §12A i samarbejde med SparXpres.