Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Finansiering

Finansiering

Ønsker du at finansiere dit køb hos Dreambikes? Læs mere her

I samarbejde med Santander Consumer Bank tilbyder Dream-bikes.dk finansering af din cykel eller kabinescooter. Santander hører under Banco Santander, som har eksisteret siden 1857. I 2007 startede Santander Consumer Bank i Danmark, og har siden da været kendt for deres høje serviceniveau og billige forbrugslån.

Lånene går fra 5.000 kr og op til 120.000 kr med mulighed for afbetaling fra 12 måneder til 10. år Den lave månedlige ydelser sikrer dig et større økonomisk råderum samt muligheden for at realisere drømmen, om at skabe oplevelser for dig selv og familien med vores el ladcykler.

Har du selv et beløb du ønsker at benytte til udbetaling, så bedes du kontakte os på info@dream-bikes.dk for nærmere aftale omkring dit køb og lån hertil.

Udover at samarbejdet med Santander, så har du som kunde også mulighed for at finansiere din cykel gennem SparXpres. Dette gøres via slideren på produktsiden eller ved checkout.

Bemærk: Det er desværre ikke muligt at søge om forbrugerlån, hvis man er registreret i RKI!

Sådan fungerer finansiering

Hvis du går med tanker om, at du vil finansiere dit køb af vores produkter, så kan du nemt, hurtigt og uforpligtende få dannet dig et overblik over hvad det samlet set vil betyde for dig og din økonomi, ved at klikke på “Finansiering v/ Santander” når du gennemgår din ordre ved kassen. Herefter vil du blive viderestillet til et nyt vindue, hvor du angiver hvordan du tænker din finansiering skal udarbejdes.

Efter du har gennemgået ansøgningsprocessen, så vil du få en besked om, at Santander nu gennemgår din ansøgning. Herefter vil du roligt kunne lukke vinduet ned, og returnere tilbage til Dreambikes siden. Herefter behøver du ikke foretage dig mere. Santander vil nu gennemgå din ansøgning, og give dig besked indenfor 1-5 hverdage vedrørende udfaldet af din ansøgningsproces.

Bemærk: Denne procedure foregår udenom Dream-bikes, hvorfor Dream-bikes ikke kan stå til ansvar for det samlede udfald af din ansøgning.
Du kan læse Dream-bikes øvrige handelsbetingelser her.

Interesseret? Så se vores udvalg af produkter!

Kunne du være interesseret i finansiering, men er måske ikke helt sikker på hvilket produkt du ønsker? Se dem alle sammen via shoppen ved at klikke på knappen herunder eller ved at bestille en gratis fremvisning.

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Bestil en gratis fremvisning*

Udfyld blot dine informationer herunder. For at booke en fremvisning indtast gerne telefonnummer og e-mail i formularen herunder.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Vi glæder os til at se dig.