Køb din ladcykel med finansiering

I samarbejde med SparXpres tilbyder Dream-bikes.dk finansering af din cykel uden renter og afdrag i op til 6 måneder. SparXpres er en del af Spar Nord bank og har leveret forbrugsfinansering siden 1992. Du er derfor i trygge og sikre hænder.

Lånene går fra 10.000 kr og op til 50.000 kr med mulighed for afbetaling over 12 til 60 måneder. Den lave månedlige ydelser sikrer dig et større økonomisk råderum samt muligheden for at realisere drømmen, om at skabe oplevelser for dig selv og familien med vores elladcykler. 

NB. Det er ikke muligt at søge om finansering, hvis man er registreret i RKI!

Sådan gør du

Du kan under hver enkelt produkt vælge antal måneder du vil afbetale, hvorefter SparXpres automatisk udregner din månedlige ydelse. Det er ganske simpelt, og fungerer intuitivt ved at “trække” i knappen, således at antal månededer passer til dit behov. 

Herefter får du hurtigt et overblik, over det samlede beløb der skal tilbagebetales, så du nemt kan se, hvad finanseringen samlet set vil koste dig. 

Herefter tilføjer du produktet til din kurv og går til kassen. Her vil du under betalingsmuligheder – efter at have udfyldt dine faktureringsoplysninger – få muligheden for, at vælge at betale med finansering. Såfremt finansering vælges som betalingsmiddel, kan du klikke på knappen ‘Ansøg om finansering nu’. Du vil herefter blive bedt om at udfylde en række informationer om dig selv samt din finansielle situation. Disse parametre vil blive taget i betragtning ift. hvorvidt du er kvalificeret til at et lån hos SparXpres. Slutteligt skal du validere dig via NemID, hvorefter du har mulighed for at sende ansøgning om forbrugsfinansering.

Såfremt din ansøgning godkendes, vil vi efterfølgende sende din ordre så hurtigt som muligt.

NB. Denne procedure foregår udenom Dream-bikes, hvorfor Dream-bikes ikke kan stå til ansvar for det samlede udfald af din ansøgning. Du kan læse Dream-bikes øvrige handelsbetingelser her.

Der er fortrydelsesret i henhold til MFL §12A i samarbejde med SparXpres.