Få en gratis fremvisning af en elladcykel eller kabinescooter hjemme hos dig!

Hos Dream-bikes ved vi, at en investering i en el ladcykel eller en kabinescooter er for mange en stor investering. Der vil man naturligvis gerne være sikker på, at det produkt man køber er i orden og at man føler sig komfortabel i sin handel. Derfor tilbyder vi – som nogle af de eneste i Danmark – at komme hjem på din hjemmeadresse og fremviser en elladcykel eller en kabinescooter.

Fremvisningen er ganske uforpligtende og helt gratis. Her får du muligheden for at tage en prøvetur, og se om vores produkter er noget for dig. Det føler vi er sund fornuft.

Fremvisning af Dream Bikes El Ladcykel
Under fremvisningen viser vi hvad cyklen kan

Fremvisning i hele Danmark

Vi kører ugentligt i Jylland og på Fyn, men kommer også gerne andre steder i landet efter aftale. Du kan derfor trygt bestille en gratis fremvisning uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi kører fra Nordjylland og forlanger ikke kørepenge eller lignende fra dig. Det er derfor ganske simpelt og gratis at bestille en fremvisning fra os.

Ved bestilling af en fremvisning, som gøres ved at udfylde formularen herunder, vil vi tage telefonisk kontakt med dig, hvor vi sammen arrangerer en dag og et tidspunkt, som passer dig. Vi er fleksible i vores fremvisningstider, for at gøre hele processen let for dig. 

Fremvisning af kvalitetsprodukter

Mange spørger os tit, hvorfor vi tilbyder muligheden for at køre land og rige rundt, for at fremvise vores elladcykler og kabinescootere. Svaret er ganske enkelt: Det gør vi fordi vi gerne vil have så mange som muligt, til at prøve vores topkvalitets produkter, som vi er så stolte af. 

Hvis du synes muligheden for en gratis og uforpligtende fremvisning virker interessant for dig, så udfyld da formularen herunder. Vi vil herefter kontakte dig så hurtigt som muligt, så du kan komme ud og prøve en elladcykel eller kabinescooter. 

Husk at du også kan følge os på Facebook eller Instagram, hvor du kan se mere om os.

Fremvisning af kabinescooter ved stranden
KAbinescooter rød - dreambikes
    El ladcykelKabinescooter