Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Gratis Fremvisning

Gratis Fremvisning

Få en gratis fremvisning af en el ladcykel eller kabinescooter hjemme hos dig!

Hos Dream-bikes ved vi, at en investering i en el ladcykel eller en kabinescooter er for mange en stor investering. Der vil man naturligvis gerne være sikker på, at det produkt man køber er i orden og at man føler sig komfortabel i sin handel. Derfor tilbyder vi – som nogle af de eneste i Danmark – at komme hjem på din hjemmeadresse og fremviser en elladcykel eller en kabinescooter.

Fremvisningen er ganske uforpligtende og helt gratis. Her får du muligheden for at tage en prøvetur, og se om vores produkter er noget for dig. Det føler vi er sund fornuft.

Mange spørger os tit, hvorfor vi tilbyder muligheden for at køre land og rige rundt, for at fremvise vores elladcykler og kabinescootere. Svaret er ganske enkelt: Det gør vi fordi vi gerne vil have så mange som muligt, til at prøve vores topkvalitets produkter, som vi er så stolte af.

Hvis du synes muligheden for en gratis og uforpligtende fremvisning virker interessant for dig, så udfyld da formularen herunder. Vi vil herefter kontakte dig så hurtigt som muligt, så du kan komme ud og prøve en elladcykel eller kabinescooter.

Fremvisning i hele Danmark

Vi kører ugentligt i Jylland, Fyn og Sjælland, men kommer også gerne andre steder i landet efter aftale. Du kan derfor trygt bestille en gratis fremvisning uanset hvor du befinder dig i Danmark. Vi kører fra Nordjylland og forlanger ikke kørepenge eller lignende fra dig. Det er derfor ganske simpelt og gratis at bestille en fremvisning fra os.

Ved bestilling af en fremvisning, som gøres ved at udfylde formularen herunder, vil vi tage telefonisk kontakt med dig, hvor vi sammen arrangerer en dag og et tidspunkt, som passer dig. Vi er fleksible i vores fremvisningstider, for at gøre hele processen let for dig.

Bestil en gratis fremvisning

Bestil en gratis fremvisning

Udfyld blot formularen til højre. Det er helt gratis og uforpligtende. Her kommer vi hjem til dig med en test el ladcykel, så du kan prøve vores produkter i dine hjemlige og vante omgivelser. Har du spørgsmål eller andet som relaterer sig til en fremvisning, så kontakt os da gerne.

Udfyld dine informationer her

Indkøbskurv
Scroll til toppen