Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Dream-bikes.

Priser
Alle priser på Dream-bikes.dk er anført i DKK og er inklusiv 25% moms.

Evt. tilbud gælder så længe lager haves.

Betaling
Når du har gennemført din betaling, ser du et skærmbillede med din ordrebekræftelse, som du kan printe ud. Umiddelbart efter du har gennemført din bestilling, modtager du en e-mail med kvitteringen på din ordre.

Betaling via kredit kort og finansiering
Der kan på dream-bikes.dk betales med Visa, MasterCard, Dankort eller ved finansiering gennem Santander eller Sparexpress. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Sikkerhed ved betaling med kredit kort
Dream-bikes.dk. benytter sikkerhedsprotokollen SSL, der krypterer informationen mellem en internetbrowser (kortindehaveren) og internetserveren (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til PBS. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. Ved betaling med Dankort og Visa Dankort, overføres data direkte til PBS i krypteret form. Vi modtager ingen data om dit Dankort.

Betaling via finansiering
Vælger du betaling med finansiering, skal du først udfylde vores ansøgningsskema gennem Santander eller Sparexpress, når/hvis du godkendes til dette – modtager du en e-mail med ordrebekræftelse. Først når dream-bikes har modtaget betalingen fra Santander eller Sparexpress, går din bestilling til levering.(Se mere under finansieringsfanen på forsiden). Aftalen om finansiering bortfalder, hvis aftalen fortrydes.

Alder

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Når du tegner et abonnement/betaler via kreditaftale, skal du indtaste din fødselsdato, så vi sikrer, at du er over 18 år. Er du under 18 år, skal aftalen indgås af en forælder eller værge.

En aftale kan altid let annulleres af en forælder eller værge, hvis det skulle vise sig, at den er blevet indgået af et barn eller en person under 18 år.

Levering
Dream-bikes leverer til alle brofaste øer i Danmark. Levering sker med enten GLS, egen chauffør eller fragtmand. Ved ikke brofaste øer, pålægges ekstra leveringsomkostninger. Kontakt os for nærmere information.

Leveringspriserne er 750 kr. på el ladcykler, 3495 kr. for kabinescooter og 49 kr. på tilbehør.

Varen leveres som udgangspunkt senest 30 arbejdsdage efter ordreafgivelse (normalt inden for 5-10 hverdage – dette kan dog variere efter forsyningssituationen).
Der kan ikke aftales en bestemt leveringsdag, men skriv i kommentarfeltet ved bestilling, hvis der ønskes en opringning fra chaufføren inden leveringen finder sted. Beskriv i kommentarfeltet udførligt, hvor din vare skal aflæsses. Varen anses som leveret, når den er afleveret på eller ved din adresse.

Kvittering
Kvitteringen fremsendes til dig pr. e-mail, når betalingen er modtaget. Kvitteringen skal fremvises ved eventuel ombytning, fortrydelse eller reklamation.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@dream-bikes.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at varen returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for alle køretøjer. Disse skal sendes med fragtmand, efter aftale med Dream-bikes. Udgifterne til returning af disse varer aftales.

Husk at vedlægge denne returseddel.

Ingen fortrydelsesret

Der er ikke fortrydelsesret for køb af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Demonstration / prøvekørsler
Ved prøvekørsel af el-ladcykler eller kabinescooter/el-scooter er køretøjet dækket af vores forsikring, dog er der en selvrisiko på kr. 2.000,- som du hæfter for, hvis skade forvoldes under prøvekørslen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb der tilsvarer værdiforringelsen.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører betalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Betalingen tilbageføres straks vi har modtaget varen eller vi har modtaget dokumentation for afsendelse af denne.

Varen sendes til:

Dream-bikes.dk
Hjulmagervej 21
9490 Pandrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Garanti og Reklamation

Særligt for el-ladcykler:

Hos Dream-bikes tilbyder vi en udvidet garanti- og servicepakke til vores el-ladcykler. Ved køb af vores garanti- og servicepakke får du udført service på din el-ladcykel og en udvidet garanti. Får du således udført service af Dream-bikes iht. serviceplanen dvs. 2 måneder efter levering af din el-ladcykel og herefter hvert 6. måned giver vi:
– 5 års garanti på stellet inkl. forramme mod brud,
– 2 års garanti på krank, styrfittings, lejre, styr, fælge og nav, skærme, display,
– 1 års garanti på bremsegreb, geargreb, bagskifter, bremsekalibre, håndtag, saddel, kaleche, kasse, bagagebærer, batteri (hvis ladet efter forskrifter), elmotor, kranksensor, hynder, seler, lygter, pedaler, fastmonteret lås.

Sliddele er ikke omfattet af garantien, herunder kæde, tandhjul, bremseskiver og klodser, slanger, dæk. Garantien dækker ikke forhold som skyldes 1) manglende vedligehold, 2) brug udover det tiltænkte, 3) udefrakommende forhold, og 4) defekter, der ikke skyldes materialets beskaffenhed eller produktionsfejl. Garantien på batteriet omfatter alene funktionaliteten og ikke kapaciteten, da det for batterier er uundgåeligt, at kapaciteten falder over tid.

For alle produkter:

Uanset om du har købt den udvidede garanti- og servicepakke eller ej, er dit køb omfattet af Købeloven, og du har derfor reklamationsret i henhold til købelovens bestemmelser.

Oplever du en fejl eller mangel ved det produkt, du har købt, vil vi gerne høre fra dig hurtigst muligt, så vi kan håndtere berettigede reklamationer effektivt ved reparation, ombytning, afslag eller ved at give pengene retur i overensstemmelse med Købeloven.

Vi beder dig gennemgå varen grundigt, når du modtager denne. Er der noget, som ikke er, som det skal være, er det lettere at konstatere årsagen, hvis vi hører fra dig med det samme.

Såfremt du har en reklamation, bedes du benytte vores reklamationsindberetning som du finder her.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Er der tale om et køretøj, skal transporten heraf aftales med Dream-bikes. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Vær opmærksom på, at du selv skal betale for fragtomkostninger eller omkostninger forbundet med vores reparationsbesøg hos dig, såfremt der ikke er tale om en berettiget reklamation. Vi opkræver kr. 500 for kørsel samt kr. 495,- per time, vi bruger på en uberettiget reklamation.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Bike ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på dream-bikes.dk er Nordic Bike ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@dream-bikes.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kundeservice på mail: info@dream-bikes.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 06/09 -2021

Indkøbskurv
Scroll til toppen