KABINESCOOTER

Kunne du tænke dig en kabinescooter med elvarme, soltag og alufælge, som giver dig mere personlig frihed og bedre transportmuligheder? Så skal du se vores udvalg af lækre og billige kabinescootere som kan køres uden kørekort.

Mens du køre kan du nyde turen med radio, samtidig med du både sidder tørt og varmt. Med sin store rummelige kabine og lav ind- og udstigning er Kabinescooteren rigtig komfortabel at køre med og giver en masse fleksibilitet og frihed.

Levering af Kabinescooter: Ønsker du din Kabinescooter leveret, kan dette gøres for 3.495,- og indeholder klargøring, levering og indregistrering. Der er derfor ikke nogen ekstra udgifter udover den betalte pris. Husk at du altid kan prøve vores Kabinescooter før køb! Du kan bestille en gratis fremvisning her

Du kan også se vores el ladcykler eller elcykler.


Kabinescooter FAQ

Hvad er en kabinescooter?

En kabinescooter er en traditionel scooter, hvorpå der er monteret en kabine til forskel fra en normal scooter, hvor der blot er monteret et sæde. På denne måde er man dækket mod regn, slud og vind således man kan holde sig tør og varm. Kabinescootere med varme er derfor et godt alternativ til dig, som ønsker dig et komfortabelt og sikkert køretøj, hvor man ikke behøver tage højde for vejr og vind. Se vores kabinescooters her

Bevægelsesfrihed til dig - året rundt!

Vores lyst og drivkraft til fortsat at forhandle kabinescootere hos Dream-bikes er i høj grad baseret på den positive feedback, som vi får fra vores kunder. Her nyder vores kunder, at de kan transportere sig sikkert rundt hele året. Ligeledes giver en kabinescooter dig muligheden for kørsel uden kørekort (er du under 18 år, skal du have knallertkørekort), hvilket sikrer at du kan opfylde din daglige gøremål uanset omstændighederne.

Hvad kan en kabinescooter?

Anvendelsesmulighederne er mange og alsidige når man købe en kabinescooter. Her skal man dog som køber være opmærksom på, at kvaliteten af kabinescootere varierer i høj grad. Hos Dream-bikes sælger vi kun topkvalitets kabinescootere, som har lang rækkevidde per opladning. Vores kabinescootere har en topfart på 28 km/t og du kan køre op til 60 km på en opladning. Det tager ca. 6 timer, at lade batterierne fuldt op. Kabinescooteren er 3-hjulet, hvilket gør den nem at navigere i.

Køb en kabinescooter

Hos Dream-bikes er du altid sikret den bedste kvalitet og lækkert design. Hos os får du altid en god rådgivning til køb af en kabinescooter, der passer til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 71995052 – vi guider og hjælper dig gerne med alle de spørgsmål, du må have.

Gratis uforpligtende prøvetur!

Er du i tvivl om hvorvidt en kabinescooter er noget for dig, så kom og prøv en kabinescooter hos os. Dette er den bedste måde at finde ud af, om en kabinescooter er noget for dig. Du får vejledning og bliver guidet, så du er sikret en god oplevelse, når du prøver den.