Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

SE UDVALGET HER

Kabinescooter

Kunne du tænke dig en kabinescooter med elvarme, soltag og alufælge, som giver dig mere personlig frihed og bedre transportmuligheder? Så skal du se vores udvalg af lækre og billige kabinescootere som kan køres uden kørekort. Med sin rummelige kabine og lette ind- og udstigning er kabinescooteren et rigtigt komfortabelt transportmiddel.

Bestil en gratis fremvisning

Bestil en gratis fremvisning

Udfyld formularen til højre. Det er helt gratis og uforpligtende*. Her kommer vi hjem til dig med en test kabinescooter, så du kan prøve vores produkter i dine hjemlige og vante omgivelser. Har du spørgsmål eller andet som relaterer sig til en fremvisning, så kontakt os da gerne.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Udfyld dine informationer her

*Fremvisningen er gratis ved køb af en el-ladcykel. Såfremt du ikke ønsker at købe en el ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.
**Fremvisning af kabinescooter er gratis.

SIKRE OG KOMFORTABLE KABINESCOOTERE

Se vores kabinescootere

Samt kun 14 dages leveringstid!

En sikker oplevelse

Prøv vores kabinescootere før køb

Som noget helt unikt, så kommer vi rigtig gerne hjem til dig på din hjemmeadresse til en gratis og uforpligtende fremvisning. Så er du sikker på et produkt der passer dig.

En sikker oplevelse

Hvorfor vælge os?

Erfaring

Vi har efterhånden leveret flere tusinde kabinescootere til vores tilfredse kunder. Denne erfaring bruger vi hver dag til at levere de bedste produkter

Sikkerhed

Hos os kan du helt gratis og uforpligtende prøve vores produkter før køb. Så er du sikker på et produkt som passer til dig.

Service

Vi er nordjyder med benene solidt plantet på jorden. Du kan derfor forvente den samme gode og ærlige service - hver gang.

Pris

Vores mange års erfaring har givet os nogle af Danmarks mest fordelagtige samarbejder. Det betyder ultimativt billigere priser til dig.

En kabinescooter til alle

Et alsidigt transportmiddel

Den elektriske kabinescooter med varme er kommet for at blive. Den er nemlig idéel til næsten alle de daglige gøremål. Dette gælder både den daglige transport, indkøbsturen eller når man gerne bare vil ud og opleve verden.

Et sikkert transportmiddel

Det slidstærke batteri skaber et driftsikkert transportmiddel. Fik vi derudover også sagt at der er bakkamera i alle vores kabinescootere?

Lang rækkevide

Med en rækkevidde på 50-60 km og en tophastighed på 26-28 km/t kan du komme vidt omkring.

Masser af ekstraudstyr

Udover bakkamera følger der alufælge, radio, el-varme, soltag og meget mere

Kan køres uden kørekort

Er du over 18 så kan en kabinescooter føres uden kørekort. Er du under 18 skal du blot bruge knallertkørekort.

Testimonials

Hvad siger vores kunder?

Arne kabinescooter
Jeg har være rigtig glad for købet af min kabinescooter, hvor hele forløbet har gledet let og kontakten er god. Jeg vil til hver en tid anbefale Dreambikes til dem jeg kender, og har ikke noget at sætte en finger på indtil videre. Så alt god herfra.
Lars kabinescooter
Jeg synes idéen om en gratis fremvisning var rigtig god. En kabinescooter kan være et dyrt indkøb, så det var dejligt at have sikkerheden i, at jeg kunne prøve kabinescooteren før køb. Her kom de hjem til min adresse så jeg kunne prøve den herhjemme.
Vil du vide mere om kabinescootere?

Læs mere om kabinescootere

En kabinescooter er en traditionel scooter, hvorpå der er monteret en kabine til forskel fra en normal scooter, hvor der blot er monteret et sæde. På denne måde er man dækket mod regn, slud og vind således man kan holde sig tør og varm. Kabinescootere med varme er derfor et godt alternativ til dig, som ønsker dig et komfortabelt og sikkert køretøj, hvor man ikke behøver tage højde for vejr og vind.

Vores lyst og drivkraft til fortsat at forhandle kabinescootere hos Dream-bikes er i høj grad baseret på den positive feedback, som vi får fra vores kunder. Her nyder vores kunder, at de kan transportere sig sikkert rundt hele året. Ligeledes giver en kabinescooter dig muligheden for kørsel uden kørekort (er du under 18 år, skal du have knallertkørekort), hvilket sikrer at du kan opfylde din daglige gøremål uanset omstændighederne.

Anvendelsesmulighederne er mange og alsidige når man købe en kabinescooter. Her skal man dog som køber være opmærksom på, at kvaliteten af kabinescootere varierer i høj grad. Hos Dream-bikes sælger vi kun topkvalitets kabinescootere, som har lang rækkevidde per opladning. Vores kabinescootere har en topfart på 28 km/t og du kan køre op til 60 km på en opladning. Det tager ca. 6 timer, at lade batterierne fuldt op. Kabinescooteren er 3-hjulet, hvilket gør den nem at navigere i.

 

Hos Dream-bikes er du altid sikret den bedste kvalitet og lækkert design. Hos os får du altid en god rådgivning til køb af en kabinescooter, der passer til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 71995052 – vi guider og hjælper dig gerne med alle de spørgsmål, du må have.

Er du i tvivl om hvorvidt en kabinescooter er noget for dig, så kom og prøv en kabinescooter hos os. Dette er den bedste måde at finde ud af, om en kabinescooter er noget for dig. Du får vejledning og bliver guidet, så du er sikret en god oplevelse, når du prøver den.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og gode tilbud

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Bestil en gratis fremvisning*

Udfyld blot dine informationer herunder. For at booke en fremvisning indtast gerne telefonnummer og e-mail i formularen herunder.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Vi glæder os til at se dig.