Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Om os

Dreambikes startede med en idé og et koncept om, at vi ikke vil være de største i Danmark. Derimod blev vi til med målet om, at vi ville være de bedste i Danmark. Det er hvad vi står op for hver dag – at vi vil levere lige så godt som vi gjorde i går. Selvfølgelig med den samme nordjyske tilgang til kvalitets håndværk og god service.

At du gerne vil læse mere om hvem vi er hos Dreambikes, ser vi som en anerkendelse af, du måske finder os relevante. Det tager vi som en stor ære. Dreambikes startede som en lokal cykelshop i Hune i Nordjylland, men er nu efterhånden landskendt som foregangsvirksomheden om gratis og uforpligtende fremvisninger af vores produkter rundt i hele landet.

Tak fordi du vil læse mere om os.
Allan og Martin
Ejere af Dreambikes
0
OPSTARTSÅR
0
MEDARBEJDERE
0 +
PRODUKTER PÅ VEJENE
0 +
FREMVISNINGER

Med fødderne solidt plantet i det nordjyske muld, med base i Pandrup tæt på Blokhus, har vi en drøm om at være Danmarks førende indenfor salg af el ladcykler. Vi har selv i mange år nydt at cykle i skoven med vores børn, og ønsker denne glæde for alle i Danmark. Vi sælger nogle af Danmarks billigste produkter, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det gør vi fordi vi ønsker at sælge oplevelser. Oplevelser med familien, oplevelser med venner, oplevelser med dagplejebørnene/børnehavebørnene. Dette er vores drøm – ikke mere, intet mindre.

Vi har specialiseret os i el ladcykler, kabinescootere og el scootere, hvor vi forhandler vores produkter i hele Danmark. Her kommer vi gerne ud til din adresse personligt og fremviser alle vores produkter, så du kan teste kvaliteten før du køber. På denne måde er du sikker på, at du får et produkt som passer til dig og dine behov.

Derudover får du også muligheden for at få svar på de spørgsmål, som du måtte have i forbindelse med købet. Vi tror på, at vi ved personlig fremvisning lettere kan imødekomme vores kunder, så de lettere kan finde sig til rette i vores Dreambiker familier. Vil du også være en “Dreambiker”, så kan du læse mere om en fremvisning her.

Hvorfor skal du
handle hos os?

Det mener vi du bør gøre, da vi er Danmarks bedste og billigste. Derudover kommer vores produkter med en lang række ekstraudstyr, som oftest fordyrere købet hos vores kolleager i branchen.

Stærkt udvalg

Vores produkter er nøje udvalg. Kvalitet over kvantitet.

Fantastisk service

Vi følger alle henvendelser og spørgsmål helt til dørs.

Prøv før køb

Du får muligheden for en gratis prøvekørsel før køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder og gode tilbud

Indkøbskurv
Scroll til toppen