Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Reklamation

Reklamation

Oplever du problemer med dit Dreambikes produkt?

 

Ønsker du blot at benytte dig af din 14 dages automatiske returret, gør da brug af følgende returformular.

Hos Dreambikes tror vi på, at man kommer længst med god service. Det er uanset om det er via et telefonopkald, ved køb eller endda efter køb. Alle vores produkter er bygget med nøjagtighed og topkvalitetsmaterialer. Dette gør vi for at sikre at du får et produkt er der kan holde i mange år samt at vi er fri for, at skulle erstatte vores produkter hos jer. En win-win for alle.

Vi er dog også kun mennesker, og idet mange af vores produkter bliver samlet på eget værksted, så betyder det dermed også, at det er bygget af rigtige mennesker. Her gør vi alt hvad vi kan for, at alle vores produkter er 100% fejlfrie. Men idet vores produkter er samlet af mennesker, så kan der desværre være en “mandagscykel” eller “mandagsscooter” i mellem. Derudover kan der forekomme fejl på materialer, som vi desværre ikke er herre over.

Her vil vi dog gerne hjælpe og komme en evt. løsning i forkøbet. Har du derfor et problem eller andet med dit produkt, som du ønsker vi skal gennemgå, så kan du udfylde formularen herunder. Så vil vi kontakte dig med henblik på en evt. reklamationssag. 

OBS. Husk at medsende billeder!

NB!
Det er et krav for at kunne imødekomme en reklamation og garanti, at der er overholdt de foreskrevne udførte serviceeftersyn efter 2 måneder og efterfølgende hver 6. måned.

Udfyld dine informationer her

Interesseret? Så se vores udvalg af produkter!

Kunne du være interesseret i finansiering, men er måske ikke helt sikker på hvilket produkt du ønsker? Se dem alle sammen via shoppen ved at klikke på knappen herunder eller ved at bestille en gratis fremvisning.

Shopping Cart
Scroll til toppen