Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Tips og Tricks

Tips og tricks

Tips og tricks

På denne side har vi samlet vores bedste tips og tricks til vores produkter. Her kan du blive klogere på de spørgsmål, som vores kunder stiller os allermest. De er inddelt i små videoklip, så du nemt kan få svar på dit spørgsmål. Vi har inddelt vores tips og tricks i tre kategorier:

Tips og Tricks - El Ladcykel

Tips og Tricks - Kabinescooter

Tips og Tricks - El Scooter

På vej.

Mangler du stadig svar på nogle af dine spørgsmål? Læs vores FAQ her

Mange kender nok den traditionelle ladcykel, som i mange år er blevet særligt anvendt i større byer til transport af familie eller dagligvarer. En el ladcykel er ganske enkelt en almindelig ladcykel med el, hvor der på ladcyklen er monteret et batteri, som fungerer som motor, når du cykler. Her supplerer motoren din trædning i pedalerne, hvorfor du ikke kan se dig helt fri for bevægelse. El ladcyklen er derfor perfekt til dig der vil kombinerer komfort med motion.
En el ladcykel har i mange år været begrænset til storbyer, da det er krævende at træde en traditionel ladcykel over længere distancer – noget som en ladcykel med el kan løse. Efter brug oplader man sin el ladcykel med en adapter, som man sætter i en ganske almindelig stikkontakt. Der er derfor ikke behov for store installationer eller lignende. Displayet på cyklen kan vise dig når din el ladcykel er fuldt opladet, samt batteriniveauet undervejs på cykelturen.

Løber dit batteri tør for strøm under turen, kan du roligt cykle videre. El ladcyklen fungerer nemlig som en almindelig cykel når batteriet er slået fra eller er løbet tør for strøm. Du er derfor altid sikret dig en kvalitets el ladcykel – med såvel som uden el.

Sikkerhed er et yderst vigtigt parameter i vores el ladcykler. Derfor er alle vores ladcykler med el udstyret med godkendte Y-seler og bænke med kraftige hynder. Dette gør, at børnene sidder sikkert og godt i ladcyklen. Herudover har vores el ladcykler masser af udstyr såsom bl.a. regnslag og kaleche, skridsikker bundmåtte, kraftig LED lys samt meget mere.
Hos Dream-bikes får du altid en god rådgivning til køb af netop det produkt som passer bedst til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 71 99 50 52 – vi guider og hjælper dig gerne med alle de spørgsmål, du må have.

Prøv vores produkter hos dig. Dette er den bedste måde til at finde ud af, om et af vores produkter er noget for dig. Du får vejledning og bliver guidet, så du får en god oplevelse, når du prøver produktet. Bor du ikke i nærheden, kan du få en  gratis*  fremvisning hjemme hos dig selv. Bestilt en fremvisning her på hjemmesiden.

*Fremvisning af el-ladcykler er gratis ved køb af produktet. Såfremt du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning. Fremvisning af el-scootere og kabinescottere er gratis.

Var FAQ'en ikke nok?

Så er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående formular. Her bestræber vi os på at svare dig hurtigst muligt. Dette er typisk samme dag og max 2-3 dage. 

Se vores produkter

Fik du ikke svar på dit specifikke spørgsmål, så har vi samlet en masse information på vores produktsider. Her er der derfor en stor chance for, at du kan finde svar på det spørgsmål du måtte have. Du kan finde vores produkter ved at klikke på knapperne herunder.

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Bestil en gratis fremvisning*

Udfyld blot dine informationer herunder. For at booke en fremvisning indtast gerne telefonnummer og e-mail i formularen herunder.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Vi glæder os til at se dig.