Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Kabinescooter model Nordic 30, Mørk Grå

DKK 49.995,00

Kabinescooter Nordic 30 med varme

Specifikationer:

Højde: 160 cm
Længde: 230 cm
Bredde: 120 cm
Bremser: hydrauliske skive bremser For / Bag
Hastighed: 30-32 km/t
Rækkevidde: Op til 50-60 km
Motor: 1500 W
Batterier: 60V / 58 Ah med Lader. 6 – 8  timers opladning
Max personvægt: 265 kg

Udstyr: Bakkamera, alu-fælge, radio og el-varme

 

 

Ikke på lager

Kategori: Tag:

Kabinescooter med varme indregistreret med nummerplader og med plads til 2 personer.

Køb kabinescooter som kan føres uden kørekort her!

Med en kabinescooter er det ikke nødvendigt at have et kørekort, for at kunne transportere sig selv rundt. Dette giver uanede muligheder for folk i alle aldersgrupper, som ikke ønsker sig begrænset af distancer. (NB. Førere under 18 år skal have knallertkørekort).

Med en tophastighed på 30-32 km/t samt en rækkevidde på op til 50-60 km kan du komme vidt omkring; endda i en dejlig varm kabine. Kabinescooter har el-varme, alufælge og soltag, hvilket gør denne kabinescooter til et rigtig lækkert køretøj.

Herudover byder sig også muligheden for at høre radio imens du kører. Den 3-hjulet Nordic 30 kabinescooter er meget komfortabel og driftssikker at køre i.

Den rummelig kabine i kabinescooteren giver plads til bevægelse og tasker, hvor der bag førersædet er monteret et ekstra sæde. Derudover har kabinescooter lav ind- og udstigning, således det er nemt at komme ud og køre.

Som ekstra tilbehør har vores kabinescootere bakkamera, vil sørger for for at sikkerheden er i top, når du kører rundt. Udover bakkameraet er kabinescootere selvfølgelig også udstyret med sidespejl samt hydrauliske bremser for og bag, så du kan føler dig sikker, når du kører rundt i trafikken.

Udover at være et fantastisk køretøj til folk i alle aldre, så gør det unikke design og de monterede alufælge at kabinescooteren er et fryd for øjet.

Har du kørt batteriet tomt, kan du glæde dig over at vores højkvalitets batteri kun tager 6-8 timer om at genoplade. Du kan derfor hurtigt være på vejen igen, og udforske nye oplevelser i din egen fantastiske kabinescooter.

Specifikationer:

Højde: 160 cm
Længde: 230 cm
Bredde: 120 cm
Bremser: Hydrauliske skivebremser for og bag
Hastighed: 30-32 km/t
Rækkevidde: Op til 50-60 km
Motor: 1500 W
Batterier: 60V / 58 AH med lader – NB Husk muligheden for at opgradere til Lithium batteri
Opladningstid: 6-8 timer
Max person vægt: 265 kg
Udstyr: Bakkamera, alufælge, radio og el-varme

Kabinescooter uden kørekort

Kabinescooter kan føres uden kørekort. Det er ikke nødvendigt, at have kørekort, for at kunne køre i denne kabinescooter. (Hvis føreren er under 18 år, skal der dog bruges et knallertkørekort). Tophastigheden er 30-32 km/t.

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart
Scroll til toppen