Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Tilbud!

Kabinescooter model Nordic 40, Blå metallic – NB! kræver kørekort!

DKK 54.995,00

Kabinescooter Nordic 40

Specifikationer:

Højde: 160 cm
Længde: 250 cm
Bredde: 120 cm
Bremser:  Hydrauliske Skivebremse For/ Bag
Hastighed: 40-45 km/t
Rækkevidde: Op til 70-80 km
Motor: 3000 Watt
Batterier: 72V/80 AH Med lader – ca 4 timers opladning
Max personvægt: 240 kg

Udstyr: Bakkamera, alufælge, fjernbetjent central lås, el-varme,  El Side rude og Blutooth afspiller

Delbetaling
1.295 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 54.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.295 kr. Samlede kreditomkostninger 7.152 kr. Samlet tilbagebetaling 62.147 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 6,30%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Kategori: Tag:

KNALD TILBUD!

 

KUN 1 stk. tilbage!!

Kabinescooter INKL. XL Lithium batteri pakke med op til 80 kilometers kørsel på en opladning, kraftig el motor og med plads til 2 personer.

 

Køb kabinescooter model Nordic 40 – kræver kørekort!

Med denne kabinescooter fra Dream-bikes.dk, er det nødvendigt at have et kørekort, for at kunne transportere sig selv rundt. Kabinescooteren giver masse muligheder for folk i alle aldersgrupper, som ikke ønsker sig begrænset af distancer.

Med en tophastighed på 45 km/t samt en rækkevidde på op til hele 70-80 kilometer kan du komme ekstra langt omkring; endda i en dejlig varm og støjsvag kabine. Kabinescooter har el-varme, alufælge, kabinelys og central lås hvilket gør denne kabinescooter til et rigtig lækkert køretøj.

Herudover byder sig også muligheden for at høre radio imens du kører via Blutooth. Den 3-hjulet Nordic 40 kabinescooter er komfortabel og driftssikker at køre i.

Den rummelig kabine i kabinescooteren giver plads til bevægelse og tasker, hvor der bag førersædet er monteret et ekstra sæde.

Som ekstra tilbehør har vores kabinescootere bakkamera, vil sørger for for at sikkerheden er i top, når du kører rundt. Udover bakkameraet er kabinescooters selvfølgelig også udstyret med sidespejl samt hydrauliske bremser for og bag, så du kan føler dig sikker, når du kører rundt i trafikken.

Udover at være et fantastisk køretøj til folk i alle aldre, så gør det unikke design og de monterede alufælge at kabinescooteren er et fryd for øjet med sit frække design og friske farver.

Har du kørt batteriet tomt, kan du glæde dig over at vores lithium batteriet kun tager ca. 4 timer om at genoplade. Du kan derfor hurtigt være på vejen igen, og udforske nye oplevelser i din egen fantastiske kabinescooter.

Specifikationer:

Højde: 160 cm
Længde: 250 cm
Bredde: 120 cm
Bremser: Hydrauliske skive bremser for og bag
Hastighed: 40-45 km/t
Rækkevidde: Op til 70-80 km
Motor: 3000 Watt
Batterier: Lithium 72V / 60 AH inklusiv lader
Vægt køretøj: 359 kg
Opladningstid:
ca. 4 timer
Max personvægt: 240 kg
Udstyr: Bakkamera, alufælge, radio og el-varme

Du kunne også være interesseret i...

Shopping Cart
Scroll til toppen