Dreambikes » Danmarks bedste el ladcykel og kabinescootere

Kabinescooter model Scandic 30, RØD Metallic

DKK 53.995,00

Få friheden og mobiliteten tilbage med en Premium kabinescooter! Her er kørekortet ikke nødvendigt, hvilket gør scooteren til et oplagt valg af køretøj for folk i alle aldre (førere under 18 år skal have knallertkørekort).

Kabinescooteren kommer i et stilrent design med 3 hjul, som sikrer dig god stabilitet på din køretur. Dertil er der hydrauliske skivebremser for og bag samt håndbremse og parkeringsbremse, så du kan føle dig sikker, når du færdes i trafikken.

Med en tophastighed på 30 km/t samt en rækkevidde på op til 60 km på et fuldt opladet batteri har du rig mulighed for at klare hverdagens gøremål uden problemer. Skulle du køre batteriet tomt, tager det 7-8 timer at lade det fuldt op.

Vores Premium kabinescooter sikrer dig en elscooter med nem indstigning til en rummelig kabine, hvor du kan glæde dig over et justerbart og formstøbt sæde, soltag, elruder, bakkamera, LED display og varmeblæser – og meget mere, som du kan høre om til en fremvisning.

Kabinescooteren er også monteret med en radio, så du kan fornøje dig med dejlig musik, når du er på tur. Det er også muligt at tilkoble bluetooth, så du kan høre din egen musik og foretage opkald på din rejse.

Vores Premium kabinescooter er det helt rigtige valg til dig, som leder efter en sikker og stabilt elscooter. Scooteren leveres i farverne rød, blå og champagne.

Kabinescooter uden kørekort

Kabinescooter kan føres uden kørekort. Det er ikke nødvendigt, at have kørekort, for at kunne køre i denne kabinescooter. (Hvis føreren er under 18 år, skal der dog bruges et knallertkørekort). Tophastigheden er 28-30 km/t.

Delbetaling
1.288 kr. pr. måned
Ved et samlet kreditbeløb på 53.995 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 1.288 kr. Samlede kreditomkostninger 7.812 kr. Samlet tilbagebetaling 61.807 kr. Årlig fast debitorrente 0,00%. ÅOP 7,00%. Lånet kræver kreditgodkendelse. Der er fortrydelsesret. Forudsætter betaling via Mit Sparxpres.
Varenummer (SKU): 14256897-1 Kategori:

Specifikationer:

Højde: 162 cm
Længde: 248 cm
Bredde: 125 cm
Hjulafstand: 1640 mm
Motoreffekt: 1500 Watt
Motor type: Differentiale motor
Bly Batteri pakke: 60 V 58 Ah ( 5 x 12 Volt )
Ladetid: 7 – 8 timer
Lader: 220 V / 8AH
Kørsels distance: 40-60 km Afhængig af terræn og last
Egenvægt uden batteri: 230 kg
Totalvægt med batteri pakke: 350 kg
Lasteevne: 230 kg
Tophastighed: 30 Km/t
Dækstørrelse: For 130/60-R13 – Bag 135/70-R12
Alufælge: Ja
Godkendt til kørsel med: 2 Personer
Bremser for/ bag: Hydraulisk skivebremse
Udstyrspakke: El-ruder – 400 Watt varmeblæser – Radio – Bluetooth – Justerbar sæde – Formstøbt sæde – Led lys for bag – nummerplade lys – Bak lys – tågelys – Rummelig kabine – nem indstigning – sele til føre og passager – soltag – åbning af bagvindue – Vinduesvisker – sprinklervæske – bakkamera – LCD-display – håndbremse – parkeringsbremse – USB lade stik for Tlf. – bundmåtte – lækkert design – Lader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kabinescooter model Scandic 30, RØD Metallic”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Indkøbskurv
Scroll til toppen

Bestil en gratis fremvisning*

Udfyld blot dine informationer herunder. For at booke en fremvisning indtast gerne telefonnummer og e-mail i formularen herunder.

*Fremvisning af en el-ladcykel er gratis, såfremt du køber en. Hvis du ikke ønsker at købe en el-ladcykel, er der et gebyr på 695,- for en fremvisning.

Fremvisning af en kabinescooter er altid gratis.

Vi glæder os til at se dig.